Відгуки про сурогатне материнство Ɩ Surrogacy Ukraine

Відгуки про сурогатне материнство

8 лет попыток забеременеть – для нас это было очень сложно. Но мы решились на суррогатное материнство, выбрать агентство было сложно. Но в конце концов мы пошли по зову сердца.

И вот мы выбрали агентство, первая встреча с Димой была настоящей и открытой, он все подробно рассказал с большим терпением и дал уверенность, без сомнения, что мы сделали правильный выбор!

Дима сопровождал нас всю дорогу и отвечал на все наши вопросы (а у нас было достаточно) даже когда мы приехали в Украину. Дети родились ровно через год, и мы счастливы, теперь мы настоящая семья. Должны похвалить всю команду Диму, Леонида, врача Вайзманна, Мирославу. Благодаря им наша мечта сбылась.

Daniela Bouba Gvili

22 Грудня 2021

Расскажу вам нашу историю и как мы боролись за право стать родителями. Мы с мужем замужем 16 лет во время брака, попробовали много процедур и усыновили 2 милых сыновей.

На протяжении всего брака мы всегда мечтали о ребенке в коляске, подгузниках, бутылочках... Но к сожалению ни одна процедура нам не помогает, а наши мальчики были усыновлены в возрасте 4,5 и 4 лет.

Мы совсем разочаровались и поняли, что следует забыть о наших мечтах. А потом год и два месяца мы встретились с очаровательным человеком, представителем агентства суррогатного материнства, Димой.

Дима видел все наши документы, ничего нам не обещал, не продавал лжи или иллюзий, это было просто реально, честно. Он объяснил процесс, стоимость и риски.

Увидели честного и настоящего мужчину и решили подписать контракт.

Дима взял документы и проконсультировался со специалистами и врачами в Израиле и за рубежом и построил нам устраивающую нас программу.

Отмечу, что у нас было всего 5 наших замороженных эмбрионов. Мы очень переживали, а если не выйдет... это наша мечта.

Он нашел нам самую лучшую суррогатную маму.

Не могли поверить, что эта мечта после 16 лет бесчисленного количества попыток станет реальностью?! Мы сохраняли беременность в секрете. 22.10 у нас родился наш сын, идеальный принц. 16 лет мы мечтали, разочаровались и наконец-то мы осуществили мечту.

Спасибо за все, за честность, за ответственность, за то, что вы дарите шанс почувствовать себя родителями.

אורנה נקי

26 Жовтня 2021

Счастливы и взволнованы после удивительного процесса. Год назад мы подписали договор. Сегодня у нас родились близнецы – мальчик и девочка в волшебном Киеве. Радостная новость для всех! Спасибо за вашу работу.

Daniel Brosh

11 Жовтня 2021

Большое спасибо прекрасной команде: Мирославе и медицинскому коллективу, особенно благодарны Диме и Леониду. Вы команда-победитель, сердечно рекомендую. Люди с большой буквы, ответственно подходят к своей работе.

א.א. אופניים וספורט

28 Липня 2021

Не могу описать волнения, настал момент которого мы так долго ждали и счастливее нас нет! Признаю, это долгий путь и он не всегда легок, но в итоге мы победили и осуществили мечту!

Все благодаря настоящим ангелам Диме, Леониду, Мирославе и Анне, удивительные люди, каждый из них сопровождал нас весь путь бескомпромиссным профессионализмом, доступностью 24/7 (я не преувеличиваю) и что не менее важно в этом процессе с пониманием.

Большое спасибо за все. Всего лучшего всем парам в процессе.

Mariana Kogan

15 Липня 2021

Вот мы и стали родителями! Все благодаря отличной команде в тесном сопровождении Димы и Леонида, которые поддерживали нас и помогали на всем пути в этот сложный период.

У нас родились здоровые близнецы. Нет предела нашему счастью и нет разумных слов, чтобы описать наши чувства.

Огромное спасибо, Диме и Леониду.

Denis Lezgin

24 Лютого 2021

Бути самотньою мамою дуже важко, піти у програму сурогатного материнства було складно, але я вдячна, що до мене в цьому агентстві віднеслися з повагою. Виплатили все до копійки

Вероніка

11 Травня 2021

Після розлучення з чоловіком ми з сином ледве-ледве зводили кінці з кінцями. Завдяки програмі сурогатного материнства і агентству Сурогасі Україна у мене з'явилися якісь перспективи в житті.

Ольга

03 Квітня 2021

Впринципі я задоволена, всі гроші мені виплатили. Вагітність пройшла легко. Жила в хаті ще з однією вагітною дівчиною, кімнати були окремі

Ксюша

11 Вересня 2020

2020 рік став дуже складним для мене. На сурогатне материнство наважитися було важко. Але все пройшло набагато легше, ніж я думала. Мене повністю обстежили, завагітніла швидко, куратор підтримувала та реагувала на будь-яку скаргу

Анна

04 Липня 2020

Сурогатне материнство стало для мене шансом почати нове життя. Звичайно це не легко віддати дитину, але вмене дома був син, якому я хочу дати краще життя. 

Дякую куратору Мирославі, яка підтримувала мене у програмі. Другий раз я б напевно не змогла. Але агентство чесне, свої гроші я забрала. Дякую.

Люда

11 Червня 2020

Хочу подякувати агенції за надану можливість допомогти людям! Яка ж це ейфорія, коли ти усвідомлюєш, що даєш шанс комусь стати батьком, даєш шанс на щастя! І я із задоволенням вступлю в програму ще раз! Успіхів Вам у роботі, та процвітання Вашому агентству!)

Аліна

20 Серпня 2019

Була сурогатною мамою в цьому агентстві, дуже переживала та сумнівалася перед вступом до програми. Проте переживання виявилися марними, все пройшло чудово, я народила хлопчика. За вагітність не виникло жодної конфліктної ситуації.

Я досить складно схожу з новими людьми, але Мирослава для мене тепер як друга сім'я))) Через рік-другий з радістю повторю цей шлях

Марина

13 Квітня 2019

Не люблю писати відгуки в інтернеті, але зараз не втрималася. Ідучи на те, щоб стати сурогатною матір'ю, я довго думала, родичі мене відмовляла і лякали, що мені не заплатять, і що не заберуть дитину. Це все казки!

В агентстві мені підібрали прекрасних біологічних батьків, які вже давно намагалися зачати дитину, я рада, що їхня мрія збулася. Вагітність протікала без ускладнень, дуже сподобалася дівчинка-координатор, вона відгукувалася на моє прохання, ставилася як до дитини :))))))

Загалом, дівчатка, якщо вам потрібні гроші, звертайтеся, бути сурогатною мамою – це легко та радісно від того, що надаєш таку допомогу.

Галина

06 Листопада 2018

Приймала участь у сурогатному материнстві двічі. Перший досвід був не дуже простий. І я вирішила змінити агентство. 

Попала у Суррогаси Украина. Мене зустріли на вокзалі, до мелочей провірили у клініці. Ставлення просто супер. З 6 місяця я переїхала до Києва, квартира комфортна. Платили вчасно. Тому рекомендую.

Ольга

09 Жовтня 2018

Довго чи вагалася стати сурмамою. Самі розумієте чому, але в мене склалася така життєва ситуація, через яку я змушена була погодитися.

І дякую куратору Мирославі за терпіння та розуміння. Агентство виплатило усі кошти до копійки.

Наташа

10 Березня 2018

Хочу поділитися відгуком про це агентство. Пішла на це заради своїх трьох дітей, я мама-одиначка. Дуже важко нині вирощувати дітей, тому й наважилася на цю програму.

Хороші умови житла, сучасна клініка, привітні та ввічливі працівники. Усі послуги та витрати за дорогу оплачувало агентство. А винагорода допомогла мені краще подбати про мою сім'ю, купити будиночок. З мінусів - програма у Києві.

Ірина

08 Листопада 2017

Мені було дуже страшно стати сурмамою. Так як в мене двоє своїх дітей, і я переживала за своє здоров'я. Спочатку агенція мені відмовила, бо у мене була зайва вага, але я схудла на 7 кг і пішла у програму. Ставилися з повагою, і відповідально. Дуже багато аналізів, але це для мене було важливо. Пережівала, но все нормально. Я народила хлопчика і получила свої гроші.

Олена

08 Жовтня 2017

Зважилася стати сурогатною мамою через бідність. І хто щоб не казав, але коли у тебе дах протікає і діти немають, що їсти - суррогатне материнство вихід!

Не пошкодувала, що звернулася саме в це агенство. Співробітники ввічлив. Безплідну пару знайшли швидко. Сума виплат була перерахована така, як і обіцяли.

Марина

02 Червня 2017

Сурогатне материнство з Surrogacy: відгуки

Сурогатне материнство для пар є і залишається єдиним шансом на повноцінну сім’ю. Дана репродуктивна технологія орієнтована на процес виношування дитини не біологічною матір’ю, а сурогатною. У такому разі малюк має 100% генетичний код батьків. Після запліднення ембріон переміщується до сурогатної матері, яка погодилась протягом 9 місяців виношувати дитину та дбати про її та своє здоров’я. Опісля 9 місяців вагітності та пологів здорове немовля, відповідно до умов договору, передається біологічним батькам, а сурогатна матір за надані нею послуги отримує достойну грошову винагороду.

Як обрати агентство сурогатного материнства в Києві – радимо переглянути відгуки сурогатних матерів та біологічних батьків

Технологія сурогатного материнства багатьма жінками на разі сприймається неоднозначно. І основна причина цього криється у двох аспектах – ризиках правових, пов’язаних із надійністю та правомірними діями зі сторони біологічних батьків та профільних агентств репродуктивної медицини з одного боку та ризиках біологічних, пов’язаних із самою вагітністю та пологами, з іншого. У такому разі ми рекомендуємо скористатися послугами профільного репродуктивного агентства, яке бере на себе повний юридичний, медичний та психологічний супровід і захист сурогатної матері: займається пошуком біологічних батьків, готує пакет профільних документів, юридично захищає та консультує у разі потреби, контролює та забезпечує якість процедури зачаття, веде процес вагітності та пологів, забезпечує вагітну сурмаму житлом та всім необхідним під час вагітності. Вибір на користь сурогатної агенції дозволить майбутній сурогатній матері уникнути всіляких ризиків та повністю розслабитися, що дуже важливо для здоров’я сурогатної матері й дитини.

Якщо Ви досі сумніваєтеся – прочитайте відгуки наших сурмам

Послугами агенцій сурогатного материнства на сьогодні в Україні скористалися тисячі жінок. Київ є тим центром сурогатного материнства в Україні, в якому зосередились кваліфіковані фахівці у сфері репродуктивної медицини та наявний доступ до надійних сурогатних агенцій, тому багато жінок обирають профільні агентства саме у цьому місті. Для багатьох жінок відгуки про сурогатне материнство – відгуки сурогатних матерів та біологічних батьків – є найважливішими показниками при виборі надійного сурогатного агентства. Вони дають можливість наважитись багатьом жінкам на цей крок, отримати вичерпну інформацію про етапи та процедуру сурогатного материнства й, у висновку, залишитись задоволеними вибором агенції та такою роллю.

У цьому розділі ми зібрали для Вас думки жінок та біологічних батьків, які були учасниками нашої програми сурогатного материнства в Surrogacy Ukraine та поділилися своїми відгуками та враженнями.
На всіх етапах участі у програмі учасникам програми сурогатного материнства пропонується заповнення спеціальної анкети. Для зручності всі заповнені анкети ми розділили на дві великі групи відгуків про сурогатне материнство – “Відгуки сурогатних мам” та “Відгуки біологічних батьків”.

У кожній з них Ви знайдете, сподіваємося, вичерпну інформацію та відповіді на актуальні питання.
Нагадаємо, що участь у програмі сурогатного материнства як сурогатних матерів, так і біологічних батьків регламентується українським законодавством та має відповідати принципу анонімності. Тому імена й вік учасників програми сурогатного материнства у даному розділі було змінено. Незмінною залишається текстова частина відгуків та дата заповнення анкети сурогатними матерями чи біологічними батьками, які ми отримуємо після заповнення анкет.
Якщо досі сумніваєтеся, чи брати участь у програмі сурогатного материнства – ознайомтесь із відгуками наших сурогатних мам та біологічних батьків.
У цьому розділі Ви також маєте можливість залишити власний відгук про участь у програмі сурогатного материнства в Суррогасі Україна та поділитися враженнями про процедуру запліднення, вагітність та особливості пологів з іншими жінками. Для них дуже важливо почути думку від безпосереднього учасника процесу та дізнатися інформацію, так би мовити, з перших вуст.
Для нас Ваші відгуки, запитання та коментарі є безцінними. Як і вибір стати сурогатними матерями саме в Surrogacy Ukraine. Це шанс для інших сімейних пар стати щасливими батьками – батьками такого довгоочікуваного та здорового малюка.

Залишити відгук про участь у програмі сурогатного материнства в Surrogacy Ukraine можна тут
Сурогатні мами, чекаємо на Ваші анкети та дзвінки з будь-якого куточка України.